top of page

Boho Destination Wedding at Mount Olympus_Γάμος στον Όλυμπο



Μέσα σε μία πρωτόγνωρη για όλους συνθήκη λόγω του Covid-19, το καλοκαίρι του 2020 ήταν μία δοκιμή για την πραγματοποίηση των γάμων. Χρειαζόταν είτε μία ευελιξία ως προς τα δεδομένα που είχε κάθε ζευγάρι είτε αναβολή και μετάθεση του γάμου τους στην επόμενη χρονιά. Στην περίπτωση του γάμου του Χρήστου και της Δώρας ήταν η περίοδος που γινόντουσαν συνεχώς αλλαγές ως προς τα άτομα, τις ώρες για την δεξίωση κτλ.


Η Δώρα όμως ήταν από τις νύφες που ήταν απόλυτα αποφασισμένη: "Θα γίνει ο γάμος με ό, τι προσαρμογές χρειαστούν!". Και έτσι συνέβη. Ήταν πραγματικά ευέλικτη και γρήγορη στην αναπροσαρμωγή των δεδομένων και το μόνο που χρειάστηκε να μας πει είναι "ο γάμος μας θα γίνει σίγουρα". Κατάφεραν λοιπόν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους στο μέρος που ονειρεύτηκαν και με τους ανθρώπους που ήθελαν κοντά τους.


Και όλα αυτά συνέβησαν για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Γιατί ο Χρήστος και η Δώρα είναι δύο νέοι άνθρωποι, γεμάτοι όρεξη για ζωή! Δύο ερωτευμένοι που περίμεναν πώς και πώς να γιορτάζουν τη μέρα τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα! Και αυτή η ορμή δεν αναβάλλεται. Το βασικότερο συστατικό για εμάς ως φωτογράφους γαμου, που όπως δηλώνει και το λογότυπό μας, το momentum είναι αυτό που κάνει την συνταγή να πετυχαίνει! Τι πιο σημαντικο για τους φωτογράφους γαμου αυτών των δύο νέων, να έχουν πρόσωπα χαρούμενα και εκφραστικά στα κάδρα τους.


Μία από τις Destination Wedding δουλειές μας, καθώς ο γαμος τους έγινε στην Ελασσόνα όπου μένει το ζευγάρι. Διανύσαμε βουνά και μια όμορφη διαδρομή για να βρεθούμε στον τόπο τους. Σε έναν γάμο με υπέροχη boho αισθητική, τόσο στο νυφικό και στο κοστούμι του γαμπρού όσο και στον στολισμό τους, η απλότητα συνάντησε την μοναδική χρωματική παλέτα που είχαν επιλέξει. Το κλείσιμο της μέρας του γάμου ήρθε να αναδείξει την παράδοση μέσα από τους ήχους και τους χορούς που έγιναν η ψυχή της δεξίωσης και αποτέλεσαν για όλους τους καλεσμένους ένα γλέντι με συνεχόμενο παλμό.


Για την next day φωτογράφηση ο Χρήστος και η Δώρα πρότειναν μία τοποθεσία η οποία αποτελεί για εμάς αγαπημένο προορισμό. Ο Όλυμπος είναι μία εμπειρία που μόνο οι λάτρεις τις φύσης και της πεζοπορίας μπορούν να εκτιμήσουν σε βάθος. Συνειρμικά λοιπόν, η επιλογή ενός βουνού που όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις τόσο η θέα σε εκπλήσσει και σε μαγεύει, για ένα ζευγάρι συμβολίζει αυτή την υπέροχη διαδρομή που έχουν επιλέξει να διανύσουν χέρι με χέρι. Γνωρίζοντας πως όσο η σχέση προχωράει μαζί, τόσο πιο υπέροχα συναισθήματα μπορούν να ανακαλύψουν.


Όπως ήταν φυσικό, για εμας που ως φωτογραφοι γαμου αγαπάμε την περιπέτεια και τους μη συνηθισμένους προορισμούς, ο Όλυμπος δημιούργησε και σε μας αυτά τα μεγαλειώδη συναισθήματα. Ένα τοπίο που σε καθηλώνει, που δεν ξέρεις σε ποιό σημείο να πρωτοσταματήσεις για την φωτογράφηση και κινηματογράφηση γάμου. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο ιδανικό για έναν φωτογράφο και βιντεολήπτη γάμου, όταν στο μαγευτικό τοπίο έχει ένα ζευγάρι που είναι έτοιμο σαν από πάντα, για μία από κοινού περιπλάνηση..!



bottom of page